4 dl Yoghurt Naturel
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Revet limeskal
1 dl Lime saft (ca. 4 limefrugter)
6 Blade husblas
Husblassen opblødes i koldt vand (som det fremgår af pakken).
Husblassen smeltes i limesaft og limeskal. Blandingen tages af varmen og afkøles (husblassen må ikke begynde at stivne)
Yoghurt og sukker piskes på laveste hastighed til sukkeret er opløst.
Fløden piskes til stiv flødeskum.
Saftblandingen hældes i yoghurt-blandingen (i en tynd stråle) under omrøring.
Derefter vendes det i flødeskummen.
Smag på moussen, det er nu du evt. skal tilføje lidt ekstra limesaft hvis du synes den ikke er kraftig nok.
Moussen stilles i køleskabet et par timer til moussen er stivnet.
Husblassen smeltes i limesaft og limeskal. Blandingen tages af varmen og afkøles (husblassen må ikke begynde at stivne)
Yoghurt og sukker piskes på laveste hastighed til sukkeret er opløst.
Fløden piskes til stiv flødeskum.
Saftblandingen hældes i yoghurt-blandingen (i en tynd stråle) under omrøring.
Derefter vendes det i flødeskummen.
Smag på moussen, det er nu du evt. skal tilføje lidt ekstra limesaft hvis du synes den ikke er kraftig nok.
Moussen stilles i køleskabet et par timer til moussen er stivnet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar