søndag den 4. november 2012

Når det ikke går som man ønsker

Jeg har ikke nået så meget kreativt i denne uge. Hovedet har været fyldt af en masse andet.

Fra 3 måneder siden fik vi en "ny" hund hjem til flokken. Hippie er en hvid schæfer som jeg købte fra hvalp sammen med min tidligere kæreste. Da vi gik fra hinanden blev Hippie boende hos ham. 3 år senere (i juli 2012) kontaktede ham mig, fordi han ikke længere havde muligheden for at beholde Hippie. Hippie flyttede ind her, og så ud til at falde fint til i vores flok (vi har 2 andre hunde, en han og en tæve)


Men så i mandags gik det galt. vi kom hjem til 2 hunde der havde været oppe at slås.. De 2 tæver. Freja vores gamle labrador havde fået nogle bidmærker flere steder og ville ikke rigtig bruge det ene ben. Hippie havde fået nogle smårifter, men ikke meget (hun er den yngste og største)

Hele ugen har stemningen derefter været lidt anspændt i mellem dem, men fredag så det ud til at gå fremad. Det var dog en kort fornøjelse, for lørdag gik det galt igen og vi måtte tage beslutningen om at finde et andet hjem til Hippie. Det bliver for voldsomt med de 2 alfahunner sammen.
Hippie er en dejlig hund, og heldigvis er det gået ret stærkt med at finde et nyt hjem, så hvis alt går efter planen kommer den nye ejer og henter Hippie imorgen.

Det bliver dog ikke uden tårer at hun skal forlade os. De dyr går dybt ind under huden på os og det er ikke mange måneder siden at vi måtte sige farvel til vores gamle skønne hanhund på næsten 13 år. Han blev sendt til de evige hundemarker pga. sygdom.

Imorges fik jeg alligevel lavet lidt kreativt, Men det kommer lige i et indlæg for sig selv :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...