mandag den 30. maj 2011
Jordbær mousse
5 dl. piskefløde
300 – 375 g Jordbær, frosne
3 dl. Yoghurt Naturel
1 ½ spsk sukker
1½ tsk vaniliesukker
6 blade husblas
Husblassen opblødes i koldt vand (som det fremgår af pakken).
Jordbærene moses (evt. blendes med stavblender så der ikke er klumper)
Jordbærene varmes. Vaniliesukker og sukker blandes i. og Husblassen smeltes i dette.
Blandingen tages af varmen og afkøles (husblassen må ikke begynde at stivne)
Yoghurt hældes i jordbærblandingen når det er forholdsvis afkølet.
Fløden piskes til stiv flødeskum.
Vend jordbærblandingen i flødeskummen.
Moussen stilles i køleskabet et par timer til moussen er stivnet.
(nok til 2 lag i en alm. Størrelse lagkage, eller et lag i de store. )
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar