5 dl. piskefløde
300 g Jordbær, frosne
200 g rabarber i små stykker
3 dl. Yoghurt Naturel
1 ½ spsk sukker
1½ tsk vaniliesukker
6 blade husblas
Husblassen opblødes i koldt vand (som det fremgår af pakken).
Jordbærene moses (evt. blendes med stavblender så der ikke er klumper)og rabarberne blandes i.
Frugten varmes. Vaniliesukker og sukker blandes i. og Husblassen smeltes i dette.
Blandingen tages af varmen og afkøles (husblassen må ikke begynde at stivne)
Yoghurt hældes i frugtblandingen når det er forholdsvis afkølet.
Fløden piskes til stiv flødeskum.
Vend frugtblandingen i flødeskummen.
Moussen stilles i køleskabet et par timer til moussen er stivnet.
(nok til 2 lag i en alm. Størrelse lagkage, eller et lag i de store. )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar