5 dl. piskefløde
250 g frosne blåbær
300 g frosne hindbær
3 dl. yoghurt naturel
1½ spsk sukker
1½ tsk vaniliesukker
6 blad husblas
Husblassen opblødes i koldt vand (som det fremgår af pakken).
blåbærene blendes med stavblender og hindbærene moses deri.
Bærene varmes. Vaniliesukker og sukker blandes i. og Husblassen smeltes i dette.
Blandingen tages af varmen og afkøles (husblassen må ikke begynde at stivne)
Yoghurt hældes i bærblandingen når det er forholdsvis afkølet.
Fløden piskes til stiv flødeskum.
Vend bærblandingen i flødeskummen.
Moussen stilles i køleskabet et par timer til moussen er stivnet.
(nok til 2 lag i en alm. Størrelse lagkage, eller et lag i de store. )
mums!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar