søndag den 9. december 2012

Juledekorationer og traditioner

Det kan være svært at følge med..
 
Hele sidste uge er bare strøget afsted og jeg har slet ikke nået at lave indlæg.
Jeg har heller ikke kunne kommentere så meget som jeg gerne ville,da jeg har haft problemer med at gå på bloggen via min tlf. Men nu skal der samles op på det forsømte.
 
 
Tiden går.. og vi er ikke helt nået med, heller ikke med kalenderlyset.
Men vi er på vej til at indhente det.
 
I slutningen af november holdt jeg tøse fødselsdag, hvor vi bl.a. lavede juledekorationer. Jeg har slet ikke fået vist dem her på bloggen.
 
Så her kommer lige et par billeder.
 
 
 
Adventsdekorationen er lavet på en rod som jeg købte i Bilka for ca. 10 år siden. Den har lige 4 punkter, hvor det virker godt at sætte lerklumperne fast.
 
I år har jeg valgt at mine dekorationer skal være i guld, råhvid og natur.
og I anledningen af 2 søndag i advent, så er det 2. lys tændt.
 
 


Udover kalenderlys og advent, så har jeg også lavet denne dekoration. Stjerne-fyrfadsholderne købte jeg i Planteriget fra 2-3 år siden.
 
 
Til mit bord på arbejdet, har jeg lavet denne dekoration. 

 
Hver år, laver jeg også en adventsdekoration til mine forældre. I år blev farverne sort, hvid og sølv.

og traditionens tro, så har jeg også lavet en pakkekalender til dem.
I år er de fleste af pakkerne, små specialiteter. f.eks. Små glas med lemon curd, chutney, honning m/kaffe, marmelader, sennep, derudover er der en klassiker som friskmalet kaffe. Der er også lidt lakridser og chokolade.
Det er ikke store gaver, men det er hyggen i det. Og jeg ved at de sætter stor pris på det, og gør det til en hyggestund hver eftermiddag hvor de pakker gaven op.
 
I år blev alle pakkerne hængt på en stofkalender, som jeg købte i Bilka sidste år, da julen var overstået. jeg gav vidst hele 5 kr for den :;o) andre år har jeg haft gemt pakkerne rundt i huset og ved hjælp af rebusser, har de skulle finde gemmestedet. Et år havde jeg lavet hele deres lejlighed til en stor kalender. Jeg havde klistret tal på skabe og skuffer osv. og så måtte de rundt i lejligheden hver dag for at finde dagens pakke. :o)
 

 

5 kommentarer:

 1. hvor er de smukke dekorationerne :-)

  SvarSlet
 2. Ja ind i mellem så forsvinder tiden bare og man ved ikke hvorhen :)
  Super flotte dekorationer du har lavet, de er lige min stil.

  Har endelig fået "samlet" hele din gave, jeg sender den afsted på tirsdag (tror nemlig ikke jeg kan nå på posthuset i morgen).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden går for stærkt. :-( men de sidste 2 år har jeg også været hjemme på barsel i december. Så det er helt uvant at skulle nå det hele om aftenen :-)

   Tak. Jeg kan godt synes at mange af de alternative dekorationer i blogland er flotte men min jul er altså natur, og enkle julefarver

   Ih hvor jeg glæder mig til pakken :-)

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at du laver pakkekalender til dem - virkelig hyggeligt. Og dine dekorationer er rigtig fine.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...