torsdag den 27. december 2012

Sofaer

Vi har slagtet en plastik-ko.Og syet den til et par sofaer :-)


Vi havde 3 sofaer hvor betrækket bestemt havde set bedre dage. Sofaerne havde min kæreste da jeg mødte ham. Ham og hans eks havde købt dem, fordi de skulle være nemme at holde og rengøre. Ellers køber man ikke lyse sofaer når man har 3 store hunde og børn. Men sælgeren har vidst solgt mere end han kunne holde.

Vi synes ikke lige at finanserne er til at købe nye sofaer, og vi er egentlig også ret godt tilfreds med størrelse og form på dem som vi har. Så vi besluttede os for at ombetrække dem.

18 meter kunstlæder købt i stof og stil, en symaskine og en hæftepistol. Så gik vi igang.
Kæresten fik splittet sofaerne og taget betrækket af, jeg sprættede betrækket op, klippede nye stykker og syede det sammen.

Vi fik trukket det nye betræk på plads og hæftet det fast, samme steder som det gamle betræk.

Vi er egentlig ret godt tilfreds med resultatet. Nu har vi 3 mørkebrune 2-personers sofaer som pynter meget bedre end de plettede og snussede lyse sofaer.og prisen blev omkring 1100 kr. incl. hæftepistolen.  Nu "venter" vi bare på at kærestens eks, vælger at udskifte den sidste af sofaerne, så vi også kan få den og betrække. ;o)

6 kommentarer:

 1. WOW det er virkelig fedt i selv har betrukket det, det ser jo helt proff. ud!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. :o)Vi er også blevet ret godt tilfreds med resultatet, også selvom vi flere gange.. måtte sige... PYT.. Vi er ikke proff.. når der var noget som ikke helt gjorde som vi gerne ville..

   Men når vi ser på den biografsofa, som vi har i den anden ende af stuen, så er der også skønhedsfejl på den, hvis man kigger helt tæt på syningerne og hjørnerne. Så nu kan vi i hvert tilfælde leve med disse sofaer nogle år frem :o)

   Slet
 2. Kan det stof virkelig holde som møbelstof?? jeg ville ha gættet på at det ville krakkelere når man sidder i det. Men flot ser det ud og så er det jo vegansk ;-) (ingen dyr har måttet forlade sit skind for sofaernes skyld)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi lavede faktisk den ene af sofaerne fra 2 år siden og den er stadig fin og hel. Jeg må indrømme at vi ikke sidder i vores sofaer hver dag, da vi har en anden sofa i den ende af stuen hvor tvet er.. men der er da alligevel siddet en del timer i den.. og ungerne har da også kravlet i den.

   Slet
 3. Hvor er I gode, det ser meget prof ud.
  Det er skønt med "nye" møbler!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...