søndag den 15. april 2012

Tiden går...

Puha. Dagene flyver afsted i øjeblikket, Casper har haft lidt problemer med ondt i maven, så han har helst ville være på armen hele tiden. Kaja har været hjemme fra dagpleje i hele påskeugen.

Sidste uge har stået på kagebagning. Søren rundede de 40, i fredags (den 13. april). Og selvfølgelig skulle han have kage med på arbejde. :o)


Jeg valgte at lave en kage med 3 bunde og 2 slags mousse. Det blev 2 bunde af den traditionelle mudcake og en bund af den hvide mudcake. Søren ville gerne have tobleronecreme og jordbærmousse i, så det fik han. :o)

Jeg måtte selv vælge hvordan den skulle se ud.

Søren interesserer sig for motorsport og biler. Jeg ville gerne have modelleret et par racerbiler som pynt, men jeg turde ikke være alt for ambitiøs med modellering mv. da Casper ikke er stabil i sin soverytme endnu.
Så med udgangspunkt i motorsport, blev det til en alufælge og lidt motorsportsflag. Selve fælgen blev malet med spiselig metalmaling.om aftenen på hans fødselsdag var vi i Cirkus Benneweis med alle vores børn og Sørens forældre, søster og bror.
Vi var lidt spændt på hvordan Casper og Kaja ville tage det. Casper sov hele forestillingen i sin lift (dejligt) og Kaja var fint koncentreret den første times tid. Efter pausen havde hun lidt svært ved at sidde stille og kigge, men så gik jeg lidt ud med hende i forteltet og hyggede. Hun klarede det faktisk meget bedre end vi havde troet (Hun er trods alt kun 19 mdr og er en pige med krudt i måsen) Pi på 8 år, var oppe og sidde på en elefant i pausen. Hun fik taget et billede som hun glæder sig til at vise i klassen.

Efter cirkus hentede vi take away mad hos Slagter Stig og Co. Kalvesteg med diverse tilbehør. Det var dejlig nemt og smagte herligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...