tirsdag den 29. januar 2013

Lapper og sygdom

Så landede de første lapper i postkassen..


Ellen har sendt mig disse fine lapper.
Favoritterne er vidst den grønne med de orange blomster, og sælerne.

Kæresten min, undrede sig lidt over hvad det var.. Jeg havde ikke lige fortalt ham om projektet, da han var i Jylland med arbejdet da jeg valgte at gå med i legen.
 
Han rystede på hovedet.. Men ... Der er så meget mænd ikke forstår ... ik?
 
Herhjemme går det ellers lidt langsomt med det kreative. Overskuddet har bestemt ikke været der..
 
Vi har, som mange andre, været ramt af sygdom. Først blev Kaja syg, efter 5 dages skranken havde det udviklet sig til en lungebetændelse. Samme dag som hun begyndte pencilin, begyndte Casper at få feber.
Han var til vagtlægen mandag aften og tirsdag aften. Tirsdag aften havde det også sat sig på lungerne, så han fik også pencilin, men onsdag udviklede det sig og vi blev indlagt på Roskilde med Astmatisk bronkitis, lungebetændelse, mellemørebetændelse og tja.. fyldt med snot..
 
Torsdag og fredag havde jeg en dødsyg Casper, der kun ville være på armene af mor,.. (Kæresten var i Jylland med arbejdet begge dage, men heldigvis passede Bedsteforældrene Kaja, så jeg kun skulle sørge for Casper) Det havde været synd for Kaja at være hjemme, for jeg ville ikke have kunne så meget for hende,.. og hun er jo kun 2 år og 4 mdr..
 
Fredag tænkte jeg YES, nu kommer ham den dejlige farmand hjem og kan tage lidt over.. MEN.. han lavede en forkert bevægelse da han skulle tømme bilen.. Akut lændehold.. og han har intet kunne hele weekenden. Så lige nu skriger min krop.. på MIG-tid... men det skal nok komme.. og jeg ser frem til weekenden hvor børnene skal passes og vi skal have vores første alene kærestedag/aften/nat/dag siden Casper kom til verden fra 11 mdr siden.
 
Kaja blev passet ude ret tidligt, men Casper har aldrig ville tage en sutteflaske, så pasning er først blevet fysisk muligt efter han stoppede med amningen ved årsskiftet.
 
åhh hvor jeg glæder mig :o)
 

3 kommentarer:

 1. Hold nu op hvor i 'hygger' hjemme hos jer!
  Håber i får en god kæresteweekend.
  Fedt at du vil være med til at blogge A-Å i februar.
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt du kan lide lapperne. Glæder mig til at se hvordan du får det sat sammen;)

  SvarSlet
 3. Den kæresteaften lyder fortjent! God fornøjelse, håber mandens lændehold fortager sig:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...