søndag den 30. december 2012

10 hurtige om mig

På opfordring fra Carla og krudtuglen, får I lige 10 hurtige om mig.

Billedet er mig som 2 årig.

- Jeg er født og opvokset på Amager. Flyttede derfra som 32 årig. har været et smut forbi Tybjerglille bakker i 1½ års tid og bor nu i Køge.

- Jeg mistede min mor som 13 årig (hun blev 34 år)

- Jeg har været gift en gang (i år 2000-2001). Jeg skulle have været gift igen i 2008 men jeg aflyste 8 dage før.


- Hold fast...  Jeg har kendt min kæreste siden 1993. men det har været som venner frem til efteråret 2009 hvor vi blev kærester. Han var ven med min daværende kæreste   og jeg blev veninde med hans kæreste. Vi har været med til hinandens bryllupper.  (for en god ordens skyld skal det siges at vi begge var skilt og singler da vi begyndte som kærester) og jeg er stadig veninde med hans eks.

- Mit første kæledyr var en hund. En skøn boxer-tæve ved navn Fanny.

- Jeg tog motorcykel-kørekort i 2004 og købte motorcykel få dage før jeg fik kortet. Tiden er bare ikke rigtig til den slags køreture mere. Jeg priotere anderledes. Dengang var jeg alene.

- Jeg har et medlemskort til Fittnessdk. men får det ikke brugt så meget.. Det må jeg ændre på i det nye år.

- Jeg læser ikke bøger. Det kan simpelthen ikke fange mig.

- Jeg må nok give min kæreste ret i, at jeg har et stort temperament og ikke den største tålmodighed. I hvert tilfælde ikke når det gælder mig selv.

- Synger temmelig falsk.. Jeg gik til kor i 3 år som barn. Men jeg måtte ikke synge med, jeg kunne få lov at sidde på bagerste række og lytte på de andre. og mime når vi gik lucia-optog. (Tænk at blive ved med det i 3 år)


og en lille bonus... Jeg er ikke så godt til at fatte mig i korthed. ;o)

Jeg håber, der er nogle der har lyst til at lave et lignende indlæg på deres blog, så Christina og (jeg )kan snage lidt:-)

Læg en kommentar hvis du laver et indlæg, så jeg kan komme over på din blog og lære lidt om dig.

11 kommentarer:

 1. Ih hvor dejligt du tog udfordringen op - sjovt at lære dig lidt bedre at kende. Sjov historie med dig og din kæreste.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Så fandt jeg også vejen til din blog;) Fedt! Vi hopper også med på bølgen (det bliver enten i aften eller imorgen)..:) Så snag du bare;)! Vi har lige oprettet ny blog så vi kunne godt bruge nogle flere læsere;) Hehe... Forresten så kender jeg ALT for godt det med at have en medlemskort og så ikke komme afsted..:) ups..:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen. Jeg har lige kigget på jeres blog og har tilmeldt mig som nr 4 :-)

   Slet
 3. Aj, en skøn idé - jeg vil da gå i tænkteboks :-D Hæfter mig lidt ved den dér med bøger - er der godt nok aldrig nogensinde bare en lillebitte historie, der har fået dig helt op at ringe??! Er nemlig selv sådan én, der ikke læser lydløst, idet jeg altid sidder og gisper, hopper og hyler, alt efter hvad der sker. Jeg lader mig vidst bare meget nemt rive med ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg har læst en enkelt bog som fangede mig og som jeg har læst fra start til slut. Den hed slutspil.
   Jeg når simpelthen ikke at blive fanget af bogen før jeg begynder at tænke på alle de andre ting jeg kunne bruge tiden på :-)

   Ja smut i tænkeboks så vi også kan lære om dig :-)

   Slet
 4. Det var spændende at læse om dig og lære dig bedre at kende! Det med ægteskaber og kærester er ret vildt og sjovt på en gang... Godt nytår til jer! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også lidt pudsigt set udefra. at min kærestes eks er med til vores barnedåbe mv. Men for os virker det helt ok :-)

   Ja lidt vild at aflyse bryllup men heldigvis var det "kun" en borgerlig vielse og kun for hans og mine forældre. Men der dukkede lige noget op som han havde skjult, som gjorde at det havde været forkert at sige ja! Og så hellere aflyse end at skulle skilles efter få mdr.

   Slet
 5. Hvor er den sjov idé.
  Jeg har gjort det, så kig endelig forbi :)

  SvarSlet
 6. Jeg er også med på bølgen:-) God idé! Det der med korsangen var nok ikke gået idag,- puha hvor upædagogisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor hyggeligt Julie, men jeg kan desværre ikke finde din blog via dette indlæg. Hvis du læser dette, så skriv lige din blogs navn, så jeg kan finde dig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...