tirsdag den 22. oktober 2013

2 vundne give away og lidt reklame for et blogtræf i Kolding

Jeg har været så heldig at vinde en give away hos Dina med Krea-mutti.
 
 
Det nyere mønster fra Minikrea.. T shirts med Raglan-ærmer..
Det er jo ingen hemmelighed at jeg er rigtig glad for Minikreas mønstre, så jeg glæder mig til at give mig i kast med dette.
 
Og mens jeg lavede dette indlæg kom jeg i tanke om at jeg aldrig har vist den give away jeg vandt hos Ellen Kathrine med bloggen ... her en af dagene...
Så den skal I da også lige se.. :o)
 
 
En masse lækre lyserøde stoffer.. jeg har sat saksen i et par af stofferne, men de er desværre ikke nået igennem maskinen endnu.. :o( Tak Ellen Kathrine og undskyld den sene omtale.
 
 
Og mens jeg er igang med link til andre blogge,
så vil jeg da lige reklamere lidt for et blogtræf i Kolding.
 
Så hvis du bor i nærheden og måske har lyst til at deltage, så kig forbi Garnkoglens blog.. :o) Der er stadig ledige pladser.
 

 
Herhjemme er hjernen fyldt med mit eget blogtræf.. Jeg skal være færdig med pakkelegsgaven og så skal jeg have gjort klar med det kreagrej som jeg regner med at skulle bruge på dagen..
 
:o) 

6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare HELDIG!
  Det er fandme lang tid siden jeg sidst har vundet noget :)
  Skønne præmier, er misundelig på mønstret :o)
  Ihh glæder mig til at se billeder fra dit blogtræf og håber så inderligt at det ikke er sidste gav du holder det - for jeg VIL med næste gang :-D
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig at vinde så lækre gaver! Jeg glæder mig til at se, hvad det lyserøde bliver til. og held og lykke med blogtræffet!

  SvarSlet
 3. Tillykke med præmierne!

  Jeg kan desværre ikke deltage i blogtræffet, da jeg selv skal holde et juletræf denne dag.

  SvarSlet
 4. Heldige dig!!!
  Tillykke med det.
  KH Lena

  SvarSlet
 5. Lækkert med vunden give away :-)
  Jeg har også det mønster fra mini-krea men har ikke prøvet det endnu. Jeg har mange mønstre fra mini-krea, som jeg skal have prøvet. Skal sy kjole og leggings til min niece på 2 år, som bruger str. 98 i tøj nu. Min svigerinde er bange for, at tøjet måske hurtigt bliver for lille, hvis jeg syr str. 92/98 (3 år). Men jeg synes jo, det er lidt voldsomt, hvis jeg skal sy 104/110 (4 år). Har du nogen erfaring med, hvordan de er i størrelsen??
  Kh Birgitte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...