lørdag den 26. oktober 2013

En fantastisk dag - Tak for skønt selskab.

 
Armene er højt hævet og smilet er meget bredt.
En fantastisk dag i selskab med 15 skønne bloggere er vel overstået, mit første blogtræf, og her i eget hjem.
 
 
I får lige lidt billeder fra dagen.
og de næste dage vil der kommer lidt flere indlæg med fordybelse i dagen.
 
Vi startede med nogle skønne goodiebags. Jeg havde egentlig skrevet at der ikke ville være den slags, da jeg ikke havde de evner, men Linette med Det hyggeligt og Nikoline med Muslingens mor tog initiativ og vi fik en fantastisk goodiebag.
 
 

Der var gaver fra: Panduro hobby, Fredsted The, Maya, Ib Laursen, Alt om håndarbejde, Luna Hobby, Kaffekrukken, Partylite, Castus, Hünkemøller, Roommate, Matas Babyclub.

Men gaverne kræver sit helt eget indlæg, så det kommer en af de nærmeste dage

 
Vi lavede pakkeleg, så alle fik en gave med hjem. Der var mange skønne og kreative pakker.
 


Der var masser af mad..
 

 
og der blev hygget og snakket.. :o) og lavet lidt krea..
 


Vi var nok ikke de mest produktive... Men vi hyggede max... :o)
 
Tak for en kanon oplevelse til
 
 
Denne dag kommer aldrig i glemmebogen.  


27 kommentarer:

 1. Tusind tak for en helt igennem skøn dag. Jeg kørte hele vejen hjem med et stort smil og hovedet fyldt med glade tanker.
  Det var så hyggeligt at møde dig og jeg håber ikke det bliver sidste gang :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Linette.. Jeg håber bestemt også at vi mødes igen, for det var dødsens hyggeligt.. Vi klingede ret godt.. :o)

   kh Linda

   Slet
 2. hvor hyggeligt, håber du snart holder noget igen så er jeg der helt sikkert vil evt også gerne være med til at arrangere hvis det skulle være trods vi ikk er fra samme by

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Ja det var trist at du ikke kunne deltage denne gang Dina. Men jeg tror godt at jeg tør sige at det ikke var sidste gang at jeg holder blogtræf.. Det har været en kanon hyggelig dag og alle var skønne..

   Det skal jeg nok huske :o)

   Slet
 3. Hej Linda. TUSIND TAK for en super skøn dag. Næste gang bliver vi hele weekenden ;) Det var virkelig et fantastisk arrangement, I havde stablet på benene - og tak til alle sponsorerne for de skønne goodiebags! Ih hvor har vi hygget (og lavet en liiiiiille smule...) Glæder mig til at se dig igen! Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Jamen Susanne.. som jeg sagde.. du kunne jo bare være blevet ;o) Det var rigtig hyggeligt at møde dig, og jeg håber bestemt også at vi ses igen.. Det kan være at jeg skulle kigge forbi en dag og se den fine skurvogn.. :;o)

   kh Linda

   Slet
 4. Jeg stemmer i Linda...hurra for et fantastisk træf. En stor tak til dig og Linette for alt det I har gjort for os. Jeg fik fikset mit juletræ da jeg kom hjem *hi hi*, så nu kan jeg også sige at jeg har været kreativ i dag....og ikke kun motioneret mundtøjet. Det var så hyggeligt, at møde jer alle sammen :-) sov godt knus

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og selvfølgelig også en stor tak til Nikoline :-)

   Slet
  2. :o) selv tak.. Uden alle jer skønne bloggere, så var det jo ikke blevet så hyggeligt.. :o) Det var godt at du fik fikset juletræet.. Glæder mig til at se et billede af det.. selvom jeg godt kunne tænke mig et billede af garnet alene ;o)

   Jeg har siddet og syet hertil aften, så jeg har også nået at være lidt produktiv.. :o)

   Det var død hamrende hyggeligt. Sov rigtig godt også

   knus

   Slet
 5. Kære Linda ... det var super hyggeligt at møde dig og alle jer andre :-) og jeg er klart på hvis du eller en anden vil kaste jer ud i et ligende møde så er jeg på :-) jeg har lavet et indlæg om blog træffet og lånt dine links :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt at møde dig. Din blog har jeg jo også fulgt siden jeg startede som blogger. Jeg er altså stadig hug på at du laver en DIY på dine dåse-dimser ;o)

   Det lyder godt.. jeg er helt sikker på at det ikke er mit sidste blogtræf. Jeg synes det var en succes og succeser gentager jeg gerne :o)

   Slet
 6. ups og jeg kaster mig over et eller andet en af dagene håndarbejdes dims og sender det til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt ok Helle. Det er altid dejligt at have noget til gode.. :o) og jeg er stadig høj på de fine værtindegaver jeg fik og hele familien har smagt din skønne marmelade igår, da vi fik pandekager. ;o) mums

   Slet
 7. Wow det ser hyggeligt ud! Så sidder jeg her i Jydeland og ønsker at brobilletten ikke var så dyr (eller benzinen, eller at der ikke var så langt, eller...). Hvor er det dejligt at det blev sådan en succes Linda. Fedt, fedt, fedt. Godt gået!
  Og god søndag! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Det kunne også have været død hyggeligt at møde dig Liv.. men ja.. Afstanden, benzinen og broen sætter sine begrænsninger.. Det er jo også derfor at der ikke kommer så mange fra Sjælland til træffene i Jylland.. :o) men ja det var en fed dag

   Slet
 8. Endelig blogtræf på Sjælland også var det ikke muligt at være med. Er misundelig. Har stadig mit første blogtræf til gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Nogen gange kan kalenderen være fyldt og man kan ikke være 2 steder på en gang.. :o(

   Men måske har træffet her, givet andre mod på at holde et og jeg er i hvert tilfælde ret sikker på at det ikke er mit sidste blogtræf. Så det kan jo være at du kan til den tid. ;o)

   Slet
 9. Det ser super hyggeligt ud.
  <3 Signe

  SvarSlet
 10. Selv tak søde Linda : )

  Kørte hjem i højt humør, men gosh hvor var jeg træt - gik i seng allerede 21.20 og vågnede først 11 timer senere : D og i dag er jeg stadig helt høj på den skønne og super hyggelige dag - jeg er så klar på en gentagelse ; )
  Knus Karina Viki

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Jeg gik først i seng kl. 00.30 for jeg skulle lige udnytte at jeg var alene hjemme og kunne sidde ved symaskinen :o) og jeg blev vækket kl. 5.30 af 2 hunde der mente at jeg havde glemt at stå op, for det var jo morgenmads tid. (De får normalt morgenmad omkring kl. 6.30, men de ved jo ikke at uret er stillet tilbage )

   Men Søndag gik jeg omkuld kl. 20.15.. :o)

   Jeg synes det var en ultra fed dag og fik mødt en masse skønne bloggere, blandt andet dig.. så jeg er sikker på at der bliver en gentagelse på et tidspunkt. :o)

   Slet
 11. Selv tak for en hyggelig dag! Jeg var også rigtig træt, men endte alligevel med at feste det meste af natten. Sjovt og hyggeligt at stifte bekendtskab med flere bloggere.

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Du er jo også ung og frisk Anne-Sofie.. ;o) dejligt med fest og farver.. Jeg satte mig ved symaskinen og gik først i seng kl. 00.30 ... skulle lige udnytte at huset var tomt :o)

   Slet
 12. Det ser rigtig hyggeligt ud
  Hvis du har lyst skulle du tage og kigge forbi min nye blog Bynuggo.blogspot.dk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har straks kigget på din blog og flyttet ind via bloglovin.. jeg elsker at se nye blogge.. Velkommen i blogland. :o)

   Slet
 13. Sikke nogle skønne billeder fra en dag der tydeligvis var lige så dejlig

  SvarSlet
 14. Hej Linda.
  Tak for en super skøn dag med en masse lækre gaver og skønt selskab :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...