tirsdag den 18. juni 2013

Ta-da - plantekasser og såning

Så kan jeg sige Ta-da til højbede og såning.

Vi har lavet en del om på haven og har rigtig mange planer. Mere om det i et andet indlæg, når vi er nået lidt længere.

Men højbedene er bygget, jorden er fyldt i, kartofler er lagt, jordbær og rabarber er sat, radiser og rødbeder er sået og squash, salat og bønner er blevet plantet ud.

Jeg har stadig ærter og gulerødder stående i drivhuset. Jeg har prøvet en ny måde med gulerødderne i år, hvor jeg har forspirret dem i mælkekartoner, da det skulle hjælpe i forhold til div. angreb. jeg venter dog lige en uges tid, før de bliver plantet ud. :o)

jeg vil dog gerne sætte hak ved det punkt på To-do listen.. :o)


6 kommentarer:

 1. Hvor fint! Vores have ligner noget der er løgn for tiden, men i morgen bliver alle de fældede træer hentet og så skal der plantes i krukker:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vores også Christina.
   Vi fjernede de fældede træer i sidste weekend. :o) og lige nu er vi igang med at flytte buske mv.. :o)

   Der hvor plantekasserne står, det er på bagsiden af vores hus.. og indtil i november 2012, var hele det stykke betonlagt og med jordbunker og ukrudt ovenpå betonen.. Det fik vi fjernet i november :o)

   Glæder mig til at se lidt krukke-inspiration..

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :o) Det er meget nylagt og som billederne også bærer præg af, så er der mange mangler endnu :o)

   Slet
 3. Wow, det ser MEGET større og langt mere koordineret ud end vores lille og i øvrigt første køkkenhaveforsøg! Hvor bliver det skønt, når I kan gå i haven og hente forsyninger af så mange forskellige slags! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) billeder kan snyde.. men ja det er en pæn størrelse.. Der er 2 højbede af 5 meter * 1 meter.. og så er der et lavt bed på 2,75* 4 meter til kartofler. :o)

   Ja jeg elsker når jeg kan hente i egen have.. Jeg nyder også at kunne hente æg hver dag. og Kaja elsker at komme med sin spand, blive løftet op og få lov at tage æggene fra rederne.

   åh det er skønt..

   en lille køkkenhave er da også dejligt... Jeg håber da at se billeder fra jeres køkkenhave på din blog.. det er altid spændende at se hvordan andre har lavet løsninger. :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...