tirsdag den 30. juli 2013

En blå smølf...

Nu kan jeg se det sjove i det, men det var bestemt ikke så sjovt da jeg stod midt i det. :o)
Torsdag i sidste uge, var jeg alene hjemme med Kaja og Casper. Jeg har lige øjnene væk fra dem et øjeblik (der hvor man ikke kan sende andre) og da jeg kommer ind igen, mødes jeg af dette syn.

Casper har fået fat i en pastafarve (til kager) som var sat op i en højde som han ikke burde kunne nå. Men... med hjælp fra en gulvspand som skammel.......!!!!!

Først tænker jeg.. Gulvet,,, væggen... stolen.... bordet..... men vælger at tage knægten først, da han ellers bare fortsatte..

Casper blev sat over på puslebordet og bordet blev trukket ud, så han ikke kunne nå vægge eller andre møbler...

Mens jeg står og vasker ham, siger Kaja pludselig.. Mig hjælper dig mor..
og da jeg vender mig om, ligger hendes dyne ovenpå det blå. for hun ville jo hjælpe med at tørre op.. %&(/&¤%¤#%/¤!!!!

"Skat, du hjælper allermest mor, hvis du sætter dig stille i sofaen.. ;o) "

Status efter rengøring: Dynebetrækket er dødt, det samme er Caspers tøj.. Dynen er nok lidt blå, men overlever.. væggen, gulvet, stolen og bordet kunne vaskes rent,.. men Casper...


Han blev afleveret som en blå smølf i dagplejen fredag.. for blå pastafarve skal slides af.. Og det i bleerne var blåt et døgns tid..

Huskenote til mig selv... Farverne skal MEGET HØJT OP... !!!

10 kommentarer:

 1. Åh nej altså :D Sidder her og griner, men altså! Børns opfindsomhed nogen gange - shit!!!! Godt at møbler osv kunne reddes men øv med tøj og sengetøj ;) dog totalt griner med den blå smølf, håber ikke I lige står og skal til fotograf de første par dage :D

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare godt... de er altså gode... nej ingen fotograf.. ikke lige nu.. men han er heldigvis ved at være ren igen... )

   Slet
 2. Sikke en skøn lille blå smølf... Godt at det kunne komme af gulvet og møbler. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja heldigvis lakerede vi gulvene sidste år, så lakken er ikke så slidt endnu.. :o) og væggene er malet med Glans 10 pga. hunde... :o)

   Slet
 3. haha, det kunne min yngste (knap 2 år) også finde på! Han skynder sig ind på storebrors værelse og står på hans stol og kan så nå tingene øverst på reolen. Så i går kom han hjem fra vuggestue med to store sår i panden, fordi han skulle op og stå på en kasse.. Skønne billeder :o)
  kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe.. Ja de er opfindsomme de små... men det er jo godt at de er nysgerrige... og det giver knups... sådan er det.. :o)

   Slet
 4. hahaha, sikken en redelighed! Og fantastiske fotos af hele menageriet! Forstår godt, at du liiige skulle synke den et par dage, før du kunne begynde at grine.... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg var ved at tage ham op, men lod ham sidde så jeg lige kunne tage billeder...:o) Kameraet lå indenfor rækkevidde og jeg måtte have billeder til en 18 års fødselsdag eller konfirmationssang.. :o)

   Jeg kunne heldigvis grine af det, da det hele var ryddet op :o)

   Slet
 5. Fint at du havde overskud undervejs til FOTO, det havde jeg ikke haft ...

  SvarSlet
 6. Hvor ser han fin ud med den blå arm.... og jeg tænkte straks at det var godt at gulvspanden ikke væltede ; )
  Min egen (store) søn malede sig forrige år helt blå til et klassebillede, hvor han var smølf! ; ) Herligt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...