fredag den 19. juli 2013

"Motorvejsåbning"

 
Igår holdt vi motorvejsåbning i haven.
 
Vi har hele tiden haft en havesti fra havelågen og hen til trappe opgangen. Det er en sti på ca. 15 meter.
Nu har vi valgt at lave en sti på bagsiden af huset, ned til vores køkkenhave. Den er forbundet med den eksisterende havesti og er yderligere 20-23 meter.
 
Stien går samtidig om en til den anden af vores terrasser.
Vi har tidligere været imod at skulle have "motorveje" igennem haven, men det er bare mere praktisk når der skal køres med trillebør og andre haveredskaber.
 
Samtidig giver det ungerne en meget lang sti at køre på.
Det kunne vi lave lidt sjov ud af. Så da fliserne var lagt, fik vi sat et rød bånd op og ungerne stod klar med deres køretøjer. Pi klippede snoren og Casper og Pi kørte over. Kaja brød i et skrig og kørte den modsatte vej, for det var altså ikke lige sådan, at den lille Diva havde tænkt sig. Hun er i mega-trods alderen lige nu, og bliver hidsig over alt..
 
Så vi prøvede at montere snoren igen, så hun kunne forklare hvad hun ville have haft.. men det vidste hun vidst ikke helt selv.. Snoren oppe, snoren nede, snoren i midten.. Men til sidst lykkes det og den sidste rosin, kom også ud på kørebanen.
 
 


Idag står planen på, at vi skal fjerne resten af fliserne fra vores terrasse (fliserne til denne sti, er fliser fra terrassen) og så skal vi fjerne grus. For i morgen kommer min svigerfar og svoger, for at hjælpe med at lave træ-terrasse.

4 kommentarer:

 1. Sikke en god ide at få lidt sjov ud af det :) Og kender alt til det med trods-alderen!! God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt hyggeligt at lave lidt sjov ud af hårdt arbejde.. og ungerne synes det var fantastisk.. :o)

   Trods alderen .. sukkk.. tror den fortsætter til hun er 18 år..

   Slet
 2. Ha ha :D :D Dullen her i huset havde gjort PRÆCIS som Kaja - Trodsalder, here we come!!!! :)))

  Fantastisk ide at gøre en lille fest ud af det, det er den slags der gør "slidde"t som forældre (og børn) meget meget sjovere i de perioder hvor trodsalder og andet trækker tænder ud ;)

  Smil

  SvarSlet
 3. suk!! Jeg håber snart at den værste trods-alder er overstået.. jeg tænker hver gang... HOLD FAST... det kan måske gøre kampene mindre når hun bliver teenager..

  Ja at lægge fliser er ikke det letteste arbejde og det har været hårdt arbejde.. og så har vi været ramt af sygdom i ferien.. Så der måtte lige lidt sjov ud af arbejdet da det var færdigt... :o) Vi har også filmet det, så Kaja kan se hendes temperament når hun bliver stor.. :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...