fredag den 19. oktober 2012

uhhhh uhhhhh ugle....


Den er så grim, så kun Kaja kan holde af den.....

Men det er mit første hækleforsøg. Selve kroppen var ok at hækle, men jeg skal vidst lige øve mig en del med de runde øjne og næbet. :o)

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg forsøger mig med hæklenålen, for det er egentlig ret hyggeligt at jeg kan sidde og hækle mens tvet kører. :o)

6 kommentarer:

 1. Det kan godt være den ikke er en smuksak, men jeg bøjer mig dybt i støvet for dig. Hvor er du sej at lægge ud med en ugle. Jeg har bøger, hæklepinde og garn liggende, men jeg kan simpelthen ikke komme i gang... Vil så gerne, men synes det ser så svært ud... Endnu engang... Hatten af for dig...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Tak Eline.

  jeg har også længe haft en bog, garn og hæklepinde liggende.. men jeg skal altså se at det bliver til noget og ikke blot være en firkant.. så går jeg vidst død inden jeg kommer igang.
  og faktisk var kroppen til uglen rimelig nem og den har kun taget et par aftener.

  Så det er blevet en monster-ugle... tror jeg...

  Du må tage udfordringen op og forsøge.. :o) det er faktisk ikke så svært når man først får det lært (var det ikke Krumme der sang sådan :o) )

  :o) Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. En monsterugle passer godt til snarlig Halloween ;0)
   Ja, du har ret, jeg må i gang...
   Kh Eline

   Slet
 3. Jamen, Linda, det er jo den berømte picasso-ugle!! ;-P Jeg synes den er sød, jeg kan overhovedet ikke hækle, men vil gerne - men jeg tror jeg må kaste mig ud i noget meget mere simpelt første gang, sådan en ugle ville jeg slet ikke få færdig. Hvordan er du kommet i gang? Lært det af nogen? Set en youtubevideo? Blogger?
  Kh. Trine

  SvarSlet
 4. Jamen det er det da Trine :o)

  Jeg kender ikke rigtig nogen der kan hækle, så jeg var inde på Drop design og se hvordan man slår op, laver luftmasker, kædemasker og fastmasker. og så hæklede jeg nogenlunde kroppen til Fru Madsens ugler. http://frumadsens.blogspot.dk/2011/01/sma-runde-krudtugler.html

  Jeg har ikke valgt at give den vinger, og øjnene blev også efter egen ide..

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød, med sin helt egen chame.... :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...