mandag den 22. oktober 2012

Weekenden bød på maling, hygge og rangle

Lørdag morgen var det mig der have tjansen med at stå op når børnene vågnede. Hvilket betyder kl. 05.21 for Casper og 06.00 for Kaja.

Så snart Kaja kom op i stuen og så uglen, sagde hun ... MIN UHHHH UHHH... (hun havde ikke set den om aftenen)så  resten af dagen rendte hun rundt med uglen i hånden.

Da vi havde siddet og hygget lidt i stuen, blev begge børn puttet i dobbeltvognen og vi gik en tur til bageren..

Tænk en masse man kan opleve når man går en tur til bageren.. I hvert tilfælde når man er 2 år som Kaja.. Vi snakkede om  PIP PIP (krager og måger der fløj) viuuuhh viuuuv (en politibil), øøjjjj bil vippe (en lastbil med et tippelad, der var tippet) åhh nej sykke (en cykel der var væltet) og bolle (sagt mens hun stod og hoppede ude foran vinduet ved bageren) Bagerpigen skulle se hendes ugle.. og hele vejen hjem igen delte hun bollen med uglen

På billedet fik uglen kys nr 30 tror jeg...


Lille Casper sad ved siden af og kiggede sødt på sin søster hele vejen til bageren, han er kun 7½ mdr. så han bliver betaget af alt. og da vi gik fra bageren blev han lagt ned og faldt i søvn med det samme.

åh hvor er det hyggeligt med sådan en morgen. Så føler jeg mig rig.

Resten af weekenden har stået i malerpenslens tegn. Jeg har malet loft og vægge i det som skal blive vores soveværelse. Det har tidligere været den store bonusdatters værelse (hun er flyttet hjemmefra tidligere på året), så der var mørkegrå vægge der skulle males over.

Jeg mangler lige at male panelerne, og så skal der bare luftes ud nogle dage, inden vi flytter soveværelset derind.

På grund af malerprojektet har jeg ikke nået så meget andet denne weekend, dog har jeg fået leget lidt mere med hæklenålen

Jeg har fået lavet denne rangle til Casper. Den er ikke lavet ud fra nogen opskrift eller lign, men blot ud fra min fantasi . Det har mest været for at øve mig lidt mere i hæklenålen uden jeg har behøves at tælle en masse.

Den ligner mest af alt en mikrofon, men Casper var godt tilfreds.

2 kommentarer:

  1. Synes at du har en spændende og inspirerende blog, og vil gerne følge med ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak og velkommen til. Jeg er glad for at du vil følge med her. :-) du blev min læser nr 25 .

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...