onsdag den 30. september 2015

September To-do/Ta-da... TAK!!

 
 
 
En stor tak til alle der har deltaget i TO-DO/TA-DA september.
Det er været fedt at se så stor en opbakning og man bliver helt høj af at se alle de kommentarer der har været rundt om i blogland.
 
Vi var 41 tilmeldt og vi kender jo alle, flere blogge som også har været aktive men som bare ikke lige har valgt at hoppe med. Så det må være et bevis på at Krea-bloggere ikke er uddødet..
 
Vi skal bare stå sammen ... og måske har denne mdr, været et pust, om at vi skal huske at kommentere hos hinanden.. det gør blogging meget sjovere..
 
For mit eget vedkommende har september måned budt på en 9 blogge som jeg ikke kendte og som jeg helt sikkert fortsætter med at følge..
 
Jeg må desværre sige at min TO-do var alt for optimistisk.. men pyt.. Det var en ønskeliste..
noget er kommet i hus, andet er godt på vej, og noget.. ja det bliver måske lavet i oktober eller november.
 
 
 
I september fik jeg lavet
 
3 kager
Cirkuspynt til fødselsdag
Cirkuslege
Cirkus-kjole til Kaja
2 par bukser
En masse oprydning i mit krea.. men hylderne bliver først sat op imorgen, så jeg kan ikke nå at få det på plads i september.
 
NU hopper vi ind i oktober, og det gør vi med et super initiativ fra Lise..
 
Kids month.. er du med?? 15 kommentarer:

 1. Tak for initiativet. Det har været skønt at være med

  SvarSlet
 2. Selv tak, Linda - det har været sjovt at være med-:)

  SvarSlet
 3. Jeg håber det kommer igen en anden gang, kom lidt sent ind i det hele, så vil da helt klart deltage hvis det sker igen.. :)

  SvarSlet
 4. Fantastiske kager og så sejt med cirkustema. Tak for et rigtig godt initiativ:)

  SvarSlet
 5. Køre Linda. Tak for initiativet. Jeg har nydt, at være en del af det, samt at få kendskab til (for mig) nye blogge. Specielt rummelighed, mangfoldighed og tolerance har jeg nydt. Det har været en fornøjelse at følge alle former for kreativitet -- det er super inspirerende :-)
  Jeg glæder mig til at være en del af fællesskabet -- jeg vil gøre mit -- selv som en outsider med fokus på perlesmykker og uden børn -- og stadig er det skønt at være med :-)

  God bedring til dig og din familien.
  Kh. Bella

  SvarSlet
 6. Super initiativ! Og fedt at finde nyt liv og nye blogge at følge :)

  SvarSlet
 7. Tak for initiativet og yes jeg er med på kids month :-) Fedt med de ting du nåede på din listen og den bød på meget forskellige projekter :-)

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for "legen", det var lige det jeg manglede for at "få lettet rumpen" og komme igang i gen efter en kaotisk tid, hvor min blog har været alt for stille. Nu glæder jeg mig til en lang tur rundt til alle jer, der har været med og se på alle de skønne ting, der er fremtryllet....,

  SvarSlet
 9. Det var en rigtig godt initiativ! Der kom virkelig gang i de kreative blogge. Det har været dejligt at være med til.

  SvarSlet
 10. Jeg er SÅ glad for, at have opdaget at blogland stadig er levende :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 11. Tak for et godt initiativ, Linda! Det var dejligt at opleve mere aktivitet i form af kreative indlæg og flere kommentarer! Synes at det er gået super godt og du har bestemt en stor del fortjeneste i det. Tak for at du har sparket det i gang :)

  SvarSlet
 12. Det har været rigtigt hyggeligt, sjovt og ikke mindst inspirerende at være med!
  Det er tydeligt, at der er blevet skrevet rigtig mange kommentarer i blogland i september, og det har skabt meget mere drive. Det er også med til, at man har lyst til at opdatere og vise frem.
  Tusind tak for initiativet, Linda!
  ...og ja, jeg er også med i Kids Month :-)

  SvarSlet
 13. Og 1000 tak her fra. Det har fungeret rigtig godt med et tema, og jeg glæder mig til at kaste mig over Kids month. Du har nået meget og jeg er vildt imponeret over dine bordkort.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 14. Selv tak -- det har været en fornøjelse!
  Jeg skal ikke deltage i kids' month, men jeg glæder mig til at følge jer andre :-)

  SvarSlet
 15. Det var simpelthen så dejligt og inspirerende at være med - tak fordi I tog initiativet! Og det er herligt med en masse nye spændende blogge, som jeg skal følge fremover :-) KH Lilly

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...