tirsdag den 12. februar 2013

Dagens bogstav L..


GRRRR... siger Kaja.. Løve..Dagens billeder:

Le Mans 2009:  I 2009 var jeg nede i Frankrig og se Le Mans. Det var en meget impulsiv tur, for det var 2 dage før afgang at jeg fandt ud af at jeg skulle afsted.
Min kæreste (dengang min kammerat) skulle derned med en af hans venner, men vennen blev forhindret få dage før.. og så stod Søren med en ekstra billet og ingen rejsemakker.
Jeg sprang med og det var en rigtig fed tur. Tænkt at man kan blive bidt af motorsport.. Der var en kanon stemning og alle var glade. Vi er ret enige om at vi gerne vil afsted igen en dag. Men ungerne skal lige være lidt større så de kan blive passet i flere dage.

Lady : er min himmelhund. Lady var en lækker hvid schæfer som min daværende kæreste lige have overtaget da jeg mødte ham. Lady havde desværre haft et par hårde år som start på livet og tilliden til mennesker var ikke alt for god. Jeg fik rykket rigtig langt med hende, via hundetræning.
Men i dec 2009 måtte jeg desværre sende Lady i hundehimlen, da hun aldrig blev helt god i hovedet og hun ikke var helt til at regne med. Jeg er sikker på at hun har det godt der hvor hun er nu og at det var den bedste beslutning selvom det var hårdt da beslutningen skulle tages

Leg og Lykke: Pi og Kaja elsker at lege og det er så skønt at se hvordan de hygger selvom der er så stor en aldersforskel på dem. Det er da lykken at se.. .


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...