onsdag den 6. februar 2013

Skibet er ladet med F... (og en smule E)

 
Så bytter vi rundt på rækkefølgen..
 
Feen Kaja : Til jul ville vi tage nogle billeder af ungerne. billederne skulle bruges til julegaver.. Men Kaja ville bestemt ikke have den kjole på, som Mor havde fundet.. Nej, hun ville være Fe.. så hun dansede rundt i dette kostume..
 
Fisk fra Bobles (de lave af dem): Dem har børnene også rigtig meget glæde ud af. De bliver kravlet op på, stået på, hoppet fra og meget mere. Og så bruger vi dem også når vi skal ud. Så snupper vi Kajas med, så hun kan sidde på den. Telefonbøger er jo en mangelvare idag og det virker ikke så godt at sætte hende på en computer.
 
Freja: Freja er vores 10 årige gamle labrador. Hun blev mor til 10 hvalpe fra nogle år siden.
På dette billede er det rimelig tydeligt at se at Freja faktisk er handicappet.. hun mangler det ene øre.. Dvs. det er kun flappen hun mangler. Den blev bidt af, da hun var helt nyfødt. Det var formentlig da hendes mor slikkede hende rent. Freja skulle faktisk være aflivet pga. det manglende øre. Hun kunne jo ikke sælges med stamtavle når hun manglede øret. Men da Søren og hans eks, hørte dette, slog de til og gav vidst kun nogle få flasker vin for hende.. og hun er simpelthen jordens bedste hund
 
Dagens bogstavJa den skal tegnes rent, men det har jeg ikke kunne nå. Jeg har igen idag en lille dreng der bestemt ikke vil sove...

Tak for jeres ros med tegningerne. Det er ikke 100% frihånd og fri fantasi. Jeg har ladet mig inspirere af billeder fundet på nettet. Så har jeg tegnet dem over på papir mens jeg har kigget på skærmen. og så har jeg forsøgt at få dem tilpasset med bogstaverne eller få bogstaverne flettet ind i det.

Jeg manglede jo collagen fra E, så den får I her..

 
 
Elefant fra Bobles: Kaja fik den da hun var ret lille. Og de dyr, er altså ret populære herhjemme. Pi på 9 år, vipper på den, gynger på den, balancere på den. Kaja gravler på den, står på den, hopper fra den og Casper bruger den til at stå op af ..
 
Elgen: er en gave fra Pi. Hun havde købt 2 elge da hun var på ferie i Sverige sammen med sin mor. Der var både en Elg til Kaja og en til Casper.
 
Englen: Et stykke julepynt som har fået en symbolsk betydning for mig. Hvert år, når hun hænges på juletræet, sender jeg min mor en kærlig tanke. Englen bliver hængt på en af de øverste grene, så hun ikke gemmes mellem grenene, men kan se ud i stuen og være med i julehyggen.
Når jeg omtaler min mor for børnene, er det Engel-mormor. Deres Mormor, er min fars Kone/kæreste. Det er jo hende som er her og er en god og kærlig Mormor.
Til jul, var jeg forbi kirkegården sammen med Kaja og Casper. og da vi gik derfra, råbte Kaja. "Hej hej Engelmormor".. Behøver jeg at sige at jeg kneb en tåre...
 

1 kommentar:

  1. Årh hvor et dejligt indlæg. Hvor hyggeligt med engel-mormor og den lille hilsen. Og flot F-tegning og igen lækre collager. Freja er en lækker vaps! (i dag viser jeg faktisk også min vaps frem på bloggen). Ha' en god torsdag.
    Kh. Liv

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...