onsdag den 13. februar 2013

opsamling på forsømte indlæg J, K Og I


Billeder med J

Juledekorationer: Jeg elsker at lave juledekorationer og jeg er lidt skør med farverne. For det skal være gennemgående farver. Det år hvor denne blev lavet, der havde jeg rødt julepynt på træet, rødt gavepapir og røde dekorationer.

Jakke: jeg lavede denne fleecejakke til Kaja fra lidt tid siden og det er bestemt ikke den sidste jeg skal lave efter Mini-kreas mønster på hættetrøje..

Junior-erne: Et billede af alle vores 3 skønne unger. Pi på 9, Kaja på 2½ og Casper på knap 1 år.
Når de leger i stuen, kan jeg godt tro at vi er kommet til junglen, for der kan larmes som 20 elefanter eller 50 aber.


Billeder med K

Kaja. dette billede er fra da hun var 3 mdr gammel. En lille tyk grinebider..

Krokodille: Jeg lavede denne krokodille da jeg ventede Kaja. Den er lavet efter et mønster fra Stof og stil og så lavede jeg bare lidt om. Der er en bjælde i halen og knitre-papir i ryg-takkerne

Kiste: til min 30 års fødselsdag holdt jeg Halloween fest. Jeg havde bl.a. bygget 2 stk kister som blev brugt til buffeten og drikkevarerne. De er lavet i fuld størrelse. eller dvs. jeg kunne i hvert tilfælde ligge i dem. :o)

Billeder med I
Ild: Caspers barnedåb blev holdt den 23.6.12. dvs. Sankt Hans.. Så om aftenen tændte vi bål i haven og ristede Masmellows.

Iris-billedet: Billedet hænger ikke på min væg derhjemme, da det ikke rigtig passer ind. Men billedet har en stor betydning for mig, fordi min mor har lavet det.
Hun har lavede det på et aftenskole kursus. Hun gik til noget broderi, som var en helt speciel type. Det blev lavet med noget broderitråd der dannede små knuder. Hun stak nålen ned igennem lærredet og trak op igen.. og så dannede den små knuder på oversiden.

Is: Godt den ikke feder, for det er meget ofte at Kaja kommer og servere is, når vi sidder i sofaen.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...