lørdag den 2. februar 2013

Skibet er ladet med ... B

 
 
 
Så kom B med i plakat"samlingen"
 
 
 
 
Idag blev det til 4 billeder i collagen
 
Barnedåbskage til Nellie der skal døbes idag. Der kommer flere billeder af den, i et særskilt indlæg, men forældrene skal have lov at se kagen først.
 
Briobanen. Kaja fik en del Brio i julegave. og det elektriske tog skal helst køre hele tiden, også selvom hun ikke er i nærheden. Banen bliver bygget på sofabordet, for så kan Casper ikke drille.
 
Blødt og behageligt.. Gamle Freja elsker at smide sig op i sækkepuden når hun ikke bliver set. Sækkepuden har jeg snuppet til storskrald og meningen er at bruge fyldet til en anden sækkepude.
 
Badeand... psyko-and, kalder Pi den. Jeg købte den til Pi fordi den kunne spille musik, og snakke.. Men der gik ikke længe før Pi ikke ville have den med i bad,.. og nu vil Kaja heller ikke have den... Det må vidst være et godt udtryk for at den ikke lyder særlig godt.
 
B som i Børnefri.. Kaja og Pi bliver passet hos Bedstemor og bedstefar, og Casper skal passes af Mormor og morfar. Nu skal vi nemlig have vores første kæreste dag, efter Casper kom til verden for 11 mdr. siden. ja hov Han bliver faktisk præcis 11 mdr idag.
 
 


4 kommentarer:

 1. Sikke en skøn blæksprutte :D
  God weekend og håber i får en god kæreste dag :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Skøn sprutte - og er virkelig vild med dine collager også - så herlige og godt fundet på.
  Ønsker jeg er en fantastisk kærestedag og lidt tillykke med Casper : )

  SvarSlet
 3. Skøn tegning. Er det dig der også mestre tegnekunsten?
  Håber i får en fantastisk kærestedag og tillykke til Casper med de 11 måneder :)

  SvarSlet
 4. Fin idé med tegnede bogstaver:-) forstår godt at den gamle hund snupper sækkestolen:-) vores hund havde også sådan en gl. pude m kugler i :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...