tirsdag den 23. april 2013

Solhat til Kaja

I sidste uge så vi jo solen skinne og det samme i weekenden. Så i år har jeg nået at sy en sommerhat inden sommeren for alvor starter.
 
Den er syet efter mønstret fra EG (Elsebeth Günther).
 
Det blomstret stof er fra Stof og Stil, og det orange stjernestof er fra Pandora hobby.
 
Jeg har syet en orange pyntestikling, i kanten af skyggen og langt syningerne på hjelm-delen.
 
Jeg havde desværre fået klippet et lille hak i det orange stof, og jeg opdagede det først da den var syet færdig. Derfor har hatten fået en lille "strop" med en stjerne.

Det blomstrede stof, var en rest, så der var ikke helt nok stof til at jeg kunne sy skyggen i et stykke. Så den har fået en samling på det bagerste brede stykke og så har den fået en pyntestikling, så det ikke ser så lappe-agtigt ud.

Jeg er ret sikker på at der skal syes et par stykker mere, i lidt andre farver. Men denne hat kan i hvert tilfælde bruges til disse bukser med stjerner, og disse 2 par bukser med blomster :o)

Er der nogen der kan anbefale et godt hatte mønster til drenge. Jeg er i tvivl om den fra EG bliver for stor i skyggen :o)

9 kommentarer:

 1. Hvor reden fin ;), og god til at beskytte mod den skarpe sol i nakken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Irriterende ord gætter! Hvor er den fin.........

   Slet
 2. :-) jeg havde godt luret at det var det du skrev ;-) tak. Og ja jeg synes modellen er god til at beskytte nakken og piget med bølgerne i kanten :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot.
  Kan godt være jeg spørger lidt dumt med hvad er EG?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke dumt spurgt :-) jeg har tidligere helt tænkt det samme og nu er jeg selv faldet i fælden med forkortelser :-(

   Det er fra Elsebeth günthers bog. Børnetøj du selv kan sy, 0-4 år :-) den gamle brune 70 er bog :-)

   Slet
 4. super fin hat. ved du hvilke størrelser hatten kan laves i? måske man sku ha fat i bogen :)

  SvarSlet
 5. Tak : :-) den er i str 48,50,52 cm :-) og så er den i 2 varianter. Denne med bølger i skyggen og en med alm skygge :-)

  Bogen kan bl.a. Købes i stof og stil :-)

  SvarSlet
 6. Jeg laver EG til min dreng, bare uden den bølgede kant og den helt runde skygge, så er den mere som en bøllehat. Alternativt har Ottobre nogle gratis mønstre på deres hjemmeside.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...